Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 19 juli 2024, rond de klok van 14:50 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een gaslek aan de Van Wielesteinstraat. Tijdens graafwerkzaamheden was er een gasleiding geraakt. Meteen is de brandweer gewaarschuwd, die snel ter plaatse was. Uit voorzorg is een gedeelte van de straat afgezet met linten. Enexis komt ter plaatse om het lek te repareren.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 17 juli 2024, rond de klok van 08:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een containerbrand aan de Professor Keesomweg. De container stond in brand tegen het bedrijfspand van Prisma. Enkele medewerkers wisten de brand zo goed als te blussen. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en verder geblust. Door de brand kwam er veel rook in het pand. De brandweer heeft meerdere deuren opengezet zodat het pand goed geventileerd wordt. De precieze oorzaak van de brand is nog onbekend.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 15 juli 2024, rond de klok van 12:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een containerbrand aan de Pakketweg. Op het terrein van Bol. stond een grote container vol met papier in brand. Direct is de container weggehaald die tegen het gebouw aan stond zodat de brandweer meteen kon blussen. De brandweer is een tijdje bezig geweest om het geperste papier te kunnen blussen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 13 juli 2024, rond de klok van 09:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de A59 (Maasroute). De bestuurder was in de bocht de macht over het stuur verloren en kwam een stuk verderop met zijn auto op zijn kant tot stilstand. De bestuurder is door omstanders uit zijn auto gehaald. De bestuurder kwam met de schrik vrij.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 11 juli 2024, rond de klok van 10:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een dier in de problemen aan de Groen van Prinstererlaan. Er zat een kat op het dak. De brandweer werd opgeroepen om de kat, die zich niet snel liet vangen, van het dak af te halen. De kat was het er niet mee eens en liet dit duidelijk merken aan de brandweerman. Uiteindelijk is het gelukt om de kat veilig vanaf het dak te halen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 9 juli 2024, rond de klok van 19:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een inslag aan de Grotestraat. Er was een enorme klap te horen in de omgeving van de Grotestraat. De bliksem was namelijk ingeslagen in een schoorsteen. De bakstenen kwamen op de stoep en wegdek terecht. Het is een wonder dat er niemand op dat moment daar liep. De brandweer is nog een tijd bezig om alles veilig te stellen. De straat is door de politie afgesloten.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 7 juli 2024, rond de klok van 18:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een dier op hoogte aan het Rembrandtpark. De eigenaar was haar kat kwijt en kwam erachter dat het beestje boven op het dak zat. De brandweer werd om hulp gevraagd en kwam ter plaatse met een hoogwerker. Alleen de kat was het hier niet helemaal mee eens en besloot zich te gaan verstoppen onder enkele zonnepanelen waar het beestje ook klem kwam te zitten. De brandweer was bijna een uur bezig geweest, maar het was uiteindelijk gelukt om de kat te redden.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 6 juli 2024, rond de klok van 23:00 uur, hield de politie van Waalwijk een oogje in het zeil aan de Grotestraat. Een groep Turkse fans en Oranje-fans feesten samen de overwinning van het Nederlands elftal. De politie liet dit tijdelijk toe omdat de agenten de emoties heel goed begrepen van de voetbalfans. De sfeer was volgens de politie goed. Het was even een groot feest aan de Grotestraat in Waalwijk
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 6 juli 2024, rond de klok van 15:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van stormschade aan de Vincent van Goghlaan. Door de harde wind waren er twee bomen omgewaaid in de straat. De beide bomen kwamen op het wegdek terecht. De brandweer is een tijdje bezig geweest om de beide bomen te verwijderen vanaf het wegdek.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 4 juli 2024, rond de klok van 08:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de A59 (Maasroute). Meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse omdat de exacte locatie niet bekend was. Na een zoektocht kwamen agenten de auto op zijn kant tegen in een droge sloot. Agenten hadden direct de auto onderzocht op mogelijke slachtoffers, maar er was niemand meer aanwezig in het voertuig. De politie is op zoek naar de eigenaar van de auto.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 26 juni 2024, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met beknelling op de A59 (Maasroute). Door een onbekende oorzaak was de bestuurder van een bakwagen achterop een personenwagen gebotst. De personenwagen botste daarbij tegen de vangrail en kwam een stukje verderop tot stilstand. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse omdat de bestuurder bekneld zat in zijn auto. De brandweer had de deur opengeknipt waarna het slachtoffer bevrijd kon worden door de brandweer. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 25 juni 2024, rond de klok van 04:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Pompweg. Bij aankomst van de brandweer stonden er in totaal 4 voertuigen in brand. Meteen werd het sein middelbrand gegeven. Een tweede tankautospuit van de brandweer kwam ter plaatse. De voertuigen stonden in brand op een parkeerplaats. De brandweer is een tijd bezig geweest om de brand goed te kunnen blussen. De politie gaat onderzoek doen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 24 juni 2024, rond de klok van 10:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding op de Midden-Brabantweg. De bestuurder van de auto was op een andere auto gebotst waarna de auto in brand vloog. De inzittenden van het voertuig wisten op tijd te vluchten. De brandweer kwam eropaf en bluste de brand. Hierbij kwam veel rook vrij. De Midden Brabantweg werd tijdelijk afgezet in de richting van Kaatsheuvel vanwege bluswerkzaamheden. Van de auto bleef weinig over. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 23 juni 2024, rond de klok van 14:15 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een incident aan de Averuitstraat. Het personeel van de traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische zorg aan het slachtoffer. De traumahelikopter was geland op het terrein van sporthal De Zeine.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 22 juni 2024, rond de klok van 18:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Wilhelminstraat. In de bocht aan de Noorder-Parallelweg was de bestuurder de macht over het stuur verloren en kwam een stukje verderop aan de Wilhelminastraat tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatse voor een inzittende die klaagde over pijn aan zijn arm. De schade aan de auto is flink.
Pagina 1 van 214

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl