Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

UPDATE: Jongeman dood op parkeerterrein aan De Gaard Waalwijk

Bericht geplaatst op // 38993 keer bekeken

Op zondag 9 juni 2013, rond de klok van 07:00 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een dode jongeman aan De Gaard.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Op het parkeerterrein  is een dode jongeman gevonden. Volgens een getuige werd de man gevonden naast een auto. Het slachtoffer zou toen nog leven. Hulpdiensten hebben nog een poging gedaan om hem te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Het parkeerterrein is inmiddels afgezet met hekken. De politie doet momenteel onderzoek. Een woordvoerder zegt dat er over de toedracht nog niets bekend is. Het is dus niet bekend of het om een misdrijf gaat. 

De auto van de man stond geparkeerd naast het gebouw van de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord. De ambulance die in dat gebouw stond, was weg. Daardoor moest een andere ambulance voor de man worden opgeroepen.

UPDATE: Uit het onderzoek, waarbij ook forensische opsporing werd ingezet, bleek dat de jongeman niet door een misdrijf of een ongeval om het leven is gekomen.

Laatst aangepast op 15 februari 2014 23:53

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl