Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Marechaussee voorop in rouwstoet voor overleden Noah aan de Akkerlaan Waalwijk

Bericht geplaatst op // 46298 keer bekeken

Op donderdag 2 juli 2015, rond de klok van 11:00 uur, heeft de Marechaussee voorop gereden voor de rouwstoet van de overleden Noah (4) uit Waalwijk.

De 4-jarige Noah overleed aan een hersentumor. Via een speciale Facebook-pagina worden chauffeurs opgeroepen om een zwart lint aan hun wagen te hangen. Noah was gek op vracht- en politiewagens. De stoet wagens reed onder meer over de Akkerlaan. Op kruispunten werden andere weggebruikers gevraagd te stoppen.

Het idee om vrachtwagens en politieauto's donderdag mee te laten rijden in de rouwstoet kwam van Frank Bakker. Dit nam dit initiatief 'uit respect voor de ouders en familie van Noah' en voor stichting Hoogvliegers die al enkele duizenden terminaal zieke kinderen een onvergetelijke dag geven.

Op Facebook tonen diverse vrachtwagenchauffeurs foto's van het zwarte lint aan hun truck. "Voor Noah. En voor de kids die hem al zijn voorgegaan...", schrijft Erik Panhuis.

"Vanuit Engeland leven we ook mee, kleine strijder", laat Annick Klaver weten. "Rust zacht, kleine trucker", vult Kevin van Klaveren aan. "Speciaal voor jou, kleine man", schrijft André Valke. "Succes op je laatste reis."

'Stoere truckers tot tranen geroerd'
"Je hebt gevochten, maar helaas verloren. Je hebt met jouw ondeugende koppie een boel stoere truckers tot tranen geroerd", weet René Penning. "Dit is speciaal voor jou, kleine man", schrijft André Valke. "Succes op je laatste reis."

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 03 juli 2015 10:13

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl